Webáruház készítés, bérelhető webáruház szoftver
Webáruház készítés, bérelhető webáruház szoftver
 

Amennyiben konkrét együttműködésre szeretne árajánlatot kérni ügynökségünktől, kérjük töltse ki online űrlapunkat. Egyszerű, gyors és rövid határidővel kézhez kapja válaszunkat.Email:


Telefon:
+36 (30) 639-9958


MONstore bérelhető webáruház rendszer
Bérelhető webáruház szoftver egyedi arculattal, olcsón.Honlap üzemeltetés
Honlapok karbantartása, monitorozása, üzemeltetése.

Online kommunikáció
Hatékony információáramlás vállalatok és célcsoportjaik közt.

Projekt menedzsment
Internetes fejlesztési és egyéb projektek kivitelezése

Tanácsadás
Online marketing tanácsadás és támogatás.

Webdesign
Arculatok, grafikai tervek, kreatív elemek készítése.

Webfejlesztés
Online fejlesztési munkálatok - website, intranet, extranet...

  Webfejlesztés

WEBSITE FEJLESZTÉSE

Legyen szó bármilyen website készítéséről, vállaljuk annak kivitelezését a tervezéstől a kivitelezésig, majd akár a kész termék üzemben tartását és monitorozását. Fejlesztő csapatunk könnyedén megbírkozik a statikus website építésen túl az igazi kihívást jelentő, méretes adatbázissal rendelkező dinamikus portálok fejlesztésével is, ha szükséges a kiépített rendszerek integrációjával egyidejűleg.

INTRANET/EXTRANET

A böngésző-alapú szoftverek (website-ok) nem csak a nagy nyilvánosság számára jelenthetnek könnyen áttekinthető és hasznosítható dokumentumrendszert, hanem a külső szemlélők elől épp elzárva egy vállalat belső információs hálózata lehet. Az ilyen intranetek ugyanúgy helyet adhatnak fórumoknak, archívumoknak vagy akár chat-nek is, melyet azonban csak az adott hálózaton belülről lehet használni.
Megoldható továbbá, hogy a zárt hálózatot távolról (az irodákon kívülről) is elérhetővé tegyük, de a nyilvánosságot továbbra is kizárva, a hozzáférést különböző jogosultságok meglétéhez kötjük.
Az ilyen rendszerek óriási lépést jelenthetnek a vállalati hatékonyság növelése terén.

TARTALOMSZERKESZTŐ RENDSZEREK (CMS)

A website-ok tartalmának frissítésében elképesztő könnyítést jelent az adminisztrációs rendszerek (CMS - Content Management System) használata. Az általunk fejlesztett CMS kiforrott, több éve biztonsággal és felhasználói elégedettséggel bíró rendszer. Használatával megoldaltó a tartalmi elemek frissülésének automatizálása, képek cseréje, hírlevelek küldése, új oldalak vagy menüpontok létrehozása, felhasználói interakciók kezelése, fórumok moderálása és még számtalan más funkció.

E-COMMERCE RENDSZEREK

Vállaljuk e-commerce rendszerek fejlesztését egyedi igények alapján dedikált módon, vagy kész webáruház értékesítését "dobozban", kész szoftverként.
Elektronikus kereskedelmi megoldásaink minden könnyítést megadnak mind a felhasználó, mind az áruház üzemeltetője számára. A látogató kattintásokkal vásárol, a tulajdonos pedig akár mobiltelefonján, SMS-ben értesül a megrendelésekről.
Bérelhető webáruház megoldásunkról bővebben olvashat, ha ide kattint.© 1998-2018
Spring Media Interaktív Kommunikációs és Tanácsadó Ügynökség